Bron – Rik Raven

Bron - Rik Raven (verborgen)“Gaël voelde zijn maag samentrekken. Hij was compleet machteloos. Hij zwaaide maar wat met zijn revolver, bij gebrek aan een doelwit. Niet veel later kon hij zien hoe Kanters hals als vanzelf openscheurde waarna de Fret levenloos bleef liggen. Zijn levenswater druppelde als ingedikte kruidenlikeur langs de gerafelde huid van zijn nek. Er bleef echter een haperende ademhaling zichtbaar door de belletjes bloed in zijn mondhoeken.”

 Rolf Dorinth leek het te hebben gemaakt. Hij is getrouwd met de vrouw van zijn leven én hij heeft de baan van zijn leven: schrijver. Een leven, zo op rolletjes, kan alleen maar ellende brengen…

Want wat doe je als de inspiratie opraakt? Wanneer zijn ‘bron van verhalen’ opdroogt en de fantasie het laat afweten, brokkelt Rolfs mooie leventje af. 

Of toch niet? Want was daar niet een vonk van een nieuw idee? Een mystiek verhaal, zo mooi dat het zichzelf lijkt te schrijven?

Terwijl het leven om hem heen ineenstort, bouwt de auteur, samen met buurjongen Luuk, aan een nieuw verhaal dat steeds diepere sporen in het echte leven nalaat. Maar wat een zegen leek, blijkt een vloek. 

Er is iets mis.
E r  i s  i e t s  g r u w e l i j k  m i s .

A5 Paperback, ca. 300 pag. Prijs: € 16,95
Bestel het boek hier in onze webshop!

2 reacties op Bron – Rik Raven

  1. rikraven zegt:

    Wil je weten wat anderen ervan vinden. Op de volgende recensiepagina staan alvast enkele nuttige recensies. http://www.rikraven.com/index.php?P=pagina&naam=-%20Recensies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s