Anthonie Holslag

Anthonie Holslag
Schreef voor Books of Fantasy de horror-verhalenbundel Zwarte Muren. Meer informatie over dit boek vind je hier. Wil je het direct bestellen in onze webshop, dan klik je hier

Anthonie Holslag is geboren in Amsterdam, maar verhuisde op een zeer jonge leeftijd naar de Verenigde Staten waar hij zijn tienerjaren heeft gewoond. Hij heeft sindsdien verschillende verhalen geschreven, die zowel in Nederland als in Amerika in diverse school- en studentenbladen zijn gepubliceerd. In 2005 is zijn eerste gedichtenbundel “Het gezicht van het verleden” verschenen en in 2009 verscheen zijn boek “In het gesteente van Ararat” over de langdurige gevolgen van collectief geweld. Naast schrijven geeft Anthonie Holslag ook lezingen en voordrachten. Anthonie is werkzaam op de Universiteit van Amsterdam en is Cum Laude afgestudeerd in Culturele Antropologie.

Meer informatie over Anthonie vind je hier:

Of volg hem via Twitter:
Of volg hem op facebook:
 

Een reactie op Anthonie Holslag

  1. Een spannende lezing over het belang van griezel en psychologische thrillers in de literatuur. Wat vertellen deze thrillers ons en hoe kunnen we ze cultureel plaatsen. Ik zal trachten een antwoord op deze vragen te geven. Maar nog belangrijker: je het ook doen voelen:

    Wanneer: 20 september
    Waar: Oudezijds Acterburgwal 185 (Universiteit van Amsterdam)
    Tijdstip: 17.00 – 19.00

    Gesigneerde exemplaren aanwezig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s