Bloed en Eer – Brad Winning

Sylvestre Curare/Bloed & Eer - Brad WinningOoit was hij een gevierd kapitein van het Perdusiaanse leger. Nu slijt Sylvestre Curare zijn leven als uitsmijter van een chique bordeel, werkt hij als premiejager om misdadigers voor het gerecht te slepen en is hij privé-speurder voor gekrenkte echtgenotes uit het gegoede Perdusiaanse milieu.

In ‘Bloed & Eer’ komt Sylvestre tot zijn verbazing oog in oog te staan met zijn dochter. Een dochter waarvan hij het bestaan niet eens had vermoed. Net zo snel als ze verschijnt, verdwijnt ze echter ook weer uit zijn leven. En dat steekt hem. Helemaal in de wetenschap dat haar kind aan een stel gewetenloze slavenhandelaren verkocht zal worden.

Terwijl Curare worstelt met zijn werk, drank en vrouwen, en tussendoor wat kleine zaken oplost, blijft de familieband knagen. Dus gaat hij op onderzoek uit.

Curare vindt verraad, moord, corruptie, antwoorden en nog meer vragen op zijn zoektocht naar de waarheid.

Tegelijkertijd is daar nog wat anders: zijn in ‘mist’ gehulde verleden. Want wat is toch dat duistere geheim dat hij met zich meedraagt? Een geheim dat zich roert in zijn bloed en dat steeds meer zijn leven beheerst?

Brad Winning is het pseudoniem van de Nederlandse schrijver/uitgever Alex de Jong. Hij ontving voor zijn debuut ‘De Raad van Zeven’, als eerste Nederlandse fantasy-auteur de Elf Fantasy Award (‘beste fantasyboek van 2003’) en won in 2006 de Unleash Award voor het beste korte fantasyverhaal.

A5 Paperback, 234 p. Prijs: € 14,95
Bestel het boek hier in onze webshop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s