Schelmen en Schatten – Brad Winning

Schelmen & schatten - Brad Winning

Door de jaren heen schreef Brad Winning, die al vanaf zijn zesde levensjaar schrijft, honderden korte verhalen. In Schelmen & Schatten vind je elf van zijn nieuwste pennenvruchten. Recente verhalen die – in sommige gevallen – reeds in verhalenbundels en magazines als publicatie opdoken en bijzondere reacties ontlokten, dan wel hoog scoorden bij verhalenwedstrijden.

Schelmen & Schatten is een verzameling korte verhalen over mensen van vlees en bloed. Over avontuur en de zucht naar rijkdom. Soms schokkend, soms ontroerend, vaak met een onverwachte twist. Verhalen zoals Brad ze het liefst schrijft: barbaars en wars van opsmuk.

Brad Winning is het pseudoniem van schrijver/uitgever Alex de Jong (1967), de eerste Nederlandse winnaar van de Elf Fantasy Award (voor het beste fantasyboek van 2003) en winnaar van de Unleash Award (voor het beste korte fantasyverhaal van 2006).

Sinds 2005 is hij uitgever van het korte verhalenmagazine Pure Fantasy dat eind 2012 stopt te bestaan, zodat Brad zich op zijn ware passie kan storten: het ‘skrieven’. Deze ambitie zal de komende jaren volop tot wasdom komen, want er staan veel boeken van zijn hand op stapel! Zo rondde hij onlangs een steampunkroman (Ondergang) af, schreef hij voor de Luitingh Manuscriptenwedstrijd een nieuwe roman(Heksenjacht) en is ook een nieuw avontuur van de fantasydetective Sylvestre Curare (Bloed & Onschuld) bijna klaar. Wie, na lezing van de verhalen De vergeten godin en Verloren zielen, in deze bundel, is gaan houden van zijn barbaar Sirkhan: binnenkort verschijnt Godendoder, het boek vol avonturen over deze op Robert E. Howards Conan gebaseerde personage.

Paperback, A5, 14,95 euro
Bestel het boek hier in onze webshop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s