Atalanta Nèhmoura

Atalanta Nèhmoura
Schreef voor Books of Fantasy de fantasyboeken De kronieken van Ulriach de Waanzinnige, deel 1 en 2 (en meer delen in voorbereiding, waarbij 3 en 4 in 2013 uitkomen!). Meer informatie over deze boeken vind je hier en hier. Wil je het direct bestellen in onze webshop, dan klik je hier voor deel 1 en hier voor deel 2.

Atalanta Nèhmoura schreef al eerder korte verhalen voor Pure Fantasy, maar ook voor diverse verhalenbundels uitgegeven door Books of Fantasy, zoals: Onder de Schedelmaan, Verborgen achter de Horizon, Zee van Verbeelding, Fantastisch Strijdtoneel en PF18+. Met de Kronieken van Ulriach de Waanzinnige maakt zij haar jeugddroom waar. Haar verhalen zijn ontsproten uit haar liefde voor de natuur, edelstenen en oosterse vechtkunsten. Ze hebben als kern de balans tussen de twee polariteiten Yin en Yang, tussen goed en kwaad.

2 reacties op Atalanta Nèhmoura

  1. Atalanta Nèhmoura zegt:

    Op http://www.fantasywereld.nl/reviews.php?do=view&id=258 staat een fantastische recensie van deel 2 van de kronieken van Ulriach de Waanzinnige: Drakenruiter.

    Let op! Voor degenen die deel 1 nog niet gelezen hebben, kan het spoilers bevatten. Op fantasywereld staat ook een recensie van deel1.

  2. Atalanta Nèhmoura zegt:

    Deel 3 Kristalmagiër is inmiddels uit en met een spetterende recensie op http://www.fantsywereld.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s