Julian Top

Julian Top
Schreef voor Books of Fantasy het fantasyboek Het heilige Rijk. Meer informatie over dit boek vind je hier. Wil je het direct bestellen in onze webshop, dan klik je hier.

Schrijver van Het heilige Rijk dat augustus 2012 bij BoF verscheen. Het boek werd op Castlefest geïntroduceerd en verkocht meteen erg goed.

het heilige rijk Julian TopNBD/Biblion recensie van het boek: Het is niet het origineelste thema binnen het fantasygenre, maar Top werkt het wel op een frisse manier uit: een dief blijkt magische krachten te bezitten en raakt in conflict met de autoriteiten. De kruimeldief Rulion doodt per ongeluk een van de Heren van de stad Banruhn. De dief blijkt magie te bezitten. De Heren, die zelf ook magiër zijn, zetten de jacht in op Rulion die hun vileine plannen kan verstoren. Vlot geschreven roman met een sympathieke hoofdpersoon. Hier en daar komt de verhaallijn wat onlogisch en kort door de bocht over: de lezer mist daardoor meer inzicht in de drijfveren van de hoofdpersoon. Zo blijft het geheel wat oppervlakkig, maar houdt het boek wel veel vaart. Julian Top debuteert met deze fantasyroman. Voorin een landkaartje. Bestel het boek voor 16,95 euro in onze webshop.

Marieke van Middelkoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s