Kwade Geesten – Brad Winning

Kwade Geesten - Brad Winning

KWADE GEESTEN

Brad Winning

Books of Fantasy presents:
11 twisted short stories to ch(k)ill you…

Ze haalde het offermes, dat ze speciaal voor dit soort gelegenheden gebruikte, uit haar nachtkastje en keek neer op zijn slapende gestalte. ‘Nooit zul jij nog iemand pijn doen!’ (Uit het titelverhaal: Kwade Geesten)

`Kwade Geesten` is het eerste echte horrorboek van ‘Awardwinning novelist’ Brad Winning. Een uitgave met elf ‘zieke’ thrillerachtige verhalen. Vertellingen met een heerlijke ‘twist’. Verhalen over verleiding, overspel, moord, doodslag en de helse verlokking van deze tijd: internet. 

Eigenlijk wilde Brad altijd thrillerschrijver worden. Dus schreef hij, geïnspireerd door grootheden als Roald Dahl en Stephen King, reeds in zijn tienerjaren vele korte thrillerachtige verhalen. Ook in zijn latere leven bleef dit genre boeien. Want wie meent dat Brad uitsluitend fantasyauteur is, heeft het volslagen mis. Niets liever schrijft Brad Winning over de duistere zijde van het mensdom; over de horror die schuilt in ieder mens.

Brad Winning is het pseudoniem van schrijver/uitgever Alex de Jong, winnaar van de Elf Fantasy Award 2003 (beste fantasyboek van het jaar) en de Unleash Award 2006 (beste kort verhaal van het jaar), auteur van twee bestellers (De Raad van Zeven en De Santoriaanse Vertellingenen) en uitgever van het verhalenmagazine Pure Fantasy.

Recensies:
Horror van de bovenste plank` (Fok.nl)
`Je leest waarom je hier te maken hebt met een award winnaar.` (4GM)
`Het leest lekker, prettig geschreven.` (Stephen King Fanclub)
`Het is zeker een boek dat je gelezen wilt hebben, dus ik zou zeggen; gewoon doen!` (Chrissy van der Haven, secretaris Jack Lance Fanclub)
`Entertainment van de bovenste plank` (Fantasy-Realm)

A5 Paperback, 180 p. Prijs: € 12,50. Nu 7,50
Bestel het boek hier met korting in onze webshop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s