Gothic and Fantasy Rijswijk oktober 2012

Bloeddorst gepresenteerd op Gothic & Fantasy Rijswijk

Mark van Dijk (links) ontvangt het eerste exemplaar van zijn nieuwe boek Bloeddorst uit handen van Adrian Stone, auteur bij Luitingh Fantasy

Het is al jaren vaste prik: we zijn er bij op de Gothic and Fantasy te Rijswijk. Al vanaf het allereerste begin dat uitgever Alex de Jong met het magazine Pure Fantasy begon. En toen al hadden we op een gegeven moment auteurs uit het fantastische genre op onze kraam te gast. Zoals Atalanta Nèhmoura en Adrian Stone (toen nog Ad van Tiggelen), die ieder bij Gopher hun eerste boek via het POD-principe hadden uitgebracht.

Maar tijden veranderen (en soms ook niet). Deze editie (oktober 2012) hadden we wederom voornoemde auteurs te gast. De eerste inmiddels met twee van haar boeken in het Books of Fantasy fonds, de ander inmiddels de trotse papa van boek vijf dat bij Luitingh Fantasy is verschenen! En nog steeds hebben we hem er graag bij, want van jaloezie vanwege zijn prestatie is geen sprake (sterker nog: we hopen allemaal, door dicht bij hem te staan, ooit hetzelfde succes te kunnen oogsten…).

Maar er waren meer auteurs dan alleen deze twee. Zo presenteerden Marieke Frankema, Rik Raven, Julian Top, Pepper Kay, Peter Schaap, Anthonie Holslag en Mark van Dijk hun BoF-uitgaven aan het winkelende publiek. Laatstgenoemde debuteerde bij BoF met de thrillerroman Bloeddorst, een verhaal over  een kannabalistische sekte in Nederland.

Over Brad Winning

Brad Winning is sinds 2003 een fantasy-auteur. In het dagelijkse leven staat Brad bekend als Alex de Jong, de eerste Nederlandse auteur die de Elf Fantasy Award in de wacht sleepte. Alex is naast auteur tevens uitgever van Pure Fantasy, hét kwartaalmagazine voor fantasy, SF en horror én uitgever van romans van fantastisch schrijftalent binnen Books of Fantasy.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Gothic and Fantasy Rijswijk oktober 2012

  1. Jannie de Zeeuw zegt:

    Het is weer top geweest! Blijft een mooie kans om zoveel auteurs live te ontmoeten 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s